Nu mai este nevoie să fii o celebritate pentru a câştiga bani, ci doar trebuie să semeni cu una. „Dacă în şase ani nu am o avere de 10 milioane de lire sterline o să mă supăr”

Postat la 09 aprilie 2018 330 afişări

Instagramul, dintre toate celelalte platforme media disponibile, are o abilitate aparte de a ne face geloşi. Influencerii, care par să aibă un stil de viaţă perfect, promovează adesea tot felul de produse de make-up şi branduri de haine, la care fanii acestora încep imediat să viseze.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este cât câştigă influencerii din online? Erina Budina este o tânără de 24 de ani care şi-a construit un brand din propria imagine, şi admite că pentru fiecare postare pe Instagram câştigă mii de lire sterline. Influencer-ul, care este asemănată constant cu Kim Kardashian, a povestit, într-un documentar al BBC, despre cum a strâns banii şi cum îi cheltuieşte.

Situaţia nu a fost întotdeauna roz pentru Budina. La vârsta de 22 de ani, ea a plecat de acasă şi a locuit pentru o vreme într-o maşină. Pe atunci, ea avea doar în jur de 130 de dolari, dar ştia că putea câştiga mult mai mult prin intermediul social media.

Aşadar, tânăra a început să posteze fotografii picante pe contul său, iar numărul urmăritorilor a crescut rapid. După ce numărul fanilor săi a crescut de la sute la mii, brand-urile au început să o contacteze şi să îi facă diverse oferte în schimbul promovării produselor. Acum, Budina câştigă până la 1300 de dolari pentru o postare, iar principalele produse pe care le promovează sunt cosmeticele şi hainele.

Cu toate acestea, ea spune că în unele zile simte multă presiune. „Îţi faci părul şi make-up-ul ca de obicei, dar te vei trezi spunând – O, Doamne, sunt atât de urâtă.”, povesteşte influencer-ul.

După ce a strâns o sumă respectabilă de bani, ea a cheltuit 10.000 de lire sterline pentru o operaţie estetică a posteriorului. Ea speră ca până la 30 de ani să câştige mult mai mulţi bani decât acum.  „Dacă în şase ani nu am o avere de 10 milioane de lire sterline o să mă supăr”, spune Bedina.

Visele sale includ o casă imensă în Londra, mariajul cu un rapper sau un baschetbalist şi mulţi copii. Asta însă nu este tot. Planurile sale sunt mai mari de atât: „Mă văd la volanul unui Lamborghini, acoperită de bijuterii, cu genţi de designer..şi un iaht.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.