Nimic nou sub soare

Postat la 23 martie 2006 1 afişăre

Se pare ca Pierce Brosnan si-a descoperit preferinta de a juca doar un anumit tip de personaj: seducatorul stilat, care are tot ce-si poate dori si care se lanseaza in diverse aventuri care mai de care mai periculoase care-i alunga plictiseala, doar de dragul adrenalinei.

Se pare ca Pierce Brosnan si-a descoperit preferinta de a juca doar un anumit tip de personaj: seducatorul stilat, care are tot ce-si poate dori si care se lanseaza in diverse aventuri care mai de care mai periculoase care-i alunga plictiseala, doar de dragul adrenalinei. James Bond si Thomas Crown sunt fatete ale acestui personaj, ca de altfel si ultima stradanie actoriceasca a lui Brosnan: Max Burdett, eroul principal din "Hot de diamante" (After the Sunset").

 

Max este unul dintre cei mai priceputi hoti de diamante, care a facut din aceasta "nobila profesie" o adevarata arta. Are o iubita pe masura - focoasa Lola Cirillo (interpretata de la fel de focoasa Salma Hayek), si ea foarte priceputa in ceea ce priveste sustragerile de bijuterii. Cei doi reusesc sa subtilizeze un diamant nepretuit de la Stan Lloyd (Woody Harrelson), agentul FBI care se ocupa de cazul lui Max, dupa care se retrag pe o insula tropicala, unde isI propun sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.

 

Din pacate pentru ei, se plictisesc de moarte in mijlocul paradisului de palmieri, nisip alb si valuri albastre, astfel incat, atunci cand in port acosteaza un vas de croaziera pe care se afla unul dintre cele mai mari diamante ale vremurilor noastre, Max simte nevoie de a reveni la vechile indeletniciri. Lucru pe care, de altfel, se bazeaza si Stan, care isi face la randul sau aparitia pe insula. Urmeaza un joc de-a soarecele si pisica, care include planuri complicate de ambele parti.

 

R: Brett Ratner. Durata: 93 de minute.

Cu: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson Si Don Cheadle.

In Romania din 21 ianuarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Nimic nou sub soare
/arta-si-societate/nimic-nou-sub-soare-978996
978996
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.