VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3: Concurentul care a făcut-o să plângă pe Loredana (FOTO, VIDEO)

Postat la 29 septembrie 2013 546 afişări

Emisiunea "Vocea României", susţinută de Cosmote, a revenit sâmbătă la Pro TV, cu prima ediţie din sezonul al treilea. În prima fază, cea a audiţiilor pe nevăzute, antrenorii au misiunea de a-şi forma echipele de câte paisprezece concurenţi cu care să intre în luptă.

Ieşeanul Aurel Niamţu, 64 de ani, este cel mai vârstnic concurent de la Vocea României. El a cântat melodia "Blestem" a Mariei Tănase, impresionându-i pe membrii juriului, în special pe Loredana, care a izbucnit în lacrimi. "M-a buşit plânsul, pentru că despre asta este vorba: despre emoţie, despre puterea de a transmite un cântec, o poveste, o vibraţie direct acolo, la suflet".

VIDEO: Interpretarea lui Aurel Niamţu

O altă interpretare care i-a cucerit pe juraţi a fost cea a Anei-Maria Mirică, 35 de ani, care a interpretat melodia "Cabaret". Ea l-a făcut pe Smiley sa exclame admirativ: "Mamă, ce apariţie!".

VIDEO: Interpretarea Anei-Maria Mirică

Câştigătorul titlului de Vocea României va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, precum şi a unui contract cu Universal Records pentru un an de zile.

Vezi emisiunea integral pe voyo.ro

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/muzica/vocea-romaniei-sezonul-3-concurentul-care-a-facut-o-sa-planga-pe-loredana-foto-video-11415528
11415528
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.