Unde să fugi de Brexit: pe Coasta de Azur

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 29 iulie 2017 118 afişări

Alungaţi din Londra de perspectiva Brexitului şi de creşteri de taxe, dar nu numai, cumpărătorii de proprietăţi imobiliare de lux îşi îndreaptă atenţia spre Riviera Franceză încurajaţi de victoria în alegeri a lui Emmanuel Macron, scrie The Telegraph.

Unde să fugi de Brexit: pe Coasta de Azur

Se caută atât case de vacanţă pentru uzul proprietarului, cât şi proprietăţi care se pot închiria, deoarece potenţialii cumpărători nu mai cred că Londra le poate oferi randamentele de altădată.

Cei care au un buget de cel puţin 10 milioane de euro de investit au de ales diferite destinaţii din sudul Franţei, de la Cap Ferrat – cel mai căutat loc de pe Coasta de Azur, unde însă nu mai pot găsi decât case care mai au nevoie de ceva muncă pentru a fi aduse la standardele noilor locatari nici dacă sunt dispuşi să dea şi 20 milioane de euro - la Cannes sau Saint Tropez.

Cea mai bună destinaţie din perspectiva investiţiei pare să fie Cannes, datorită multelor evenimente care se desfăşoară în acest loc, dintre care cel mai cunoscut este festivalul de film, cei dispuşi să cheltuiască cei mai mulţi bani acolo fiind cumpărătorii din Orientul Mijlociu stabiliţi la Londra. Coasta de Azur nu s-a confruntat cu o lipsă de interes din partea celor care-şi doreau o casă în zonă nici înainte de victoria lui Macron, susţin experţii imobiliari, doar că acum că acum aceştia sunt mai dispuşi să plătească preţurile cerute, astfel că proprietăţi aflate la vânzare de câţiva ani şi-au găsit în sfârşit cumpărători.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.