Triumf la Sofitel

Postat la 02 iulie 2007 263 afişări

Luna de miere, orasul romanticilor incurabili sau city break pentru indragostiti. Acestea sunt cele mai frecvente asocieri ale Parisului cu destinatiile turistice, si printre aceste asocieri nu se numara cea de business. Totusi, orasul de pe malurile Senei este un important centru financiar si primeste foarte multi turisti exclusiv pentru scopuri de afaceri.

A fost si cazul Alinei Fugaciu, Senior Sales Manager la Novotel Bucarest City Centre, care povesteste despre hotelul Arc de Triomphe din dubla perspectiva - de om de afaceri si de turist. "Din mai multe capitale ale lumii pe care le-am vizitat, Parisul ramane pentru mine orasul cel mai captivant", spune Fugaciu. "In Paris nu ai cum sa te plictisesti - este un oras pe care il redescoperi de fiecare data." Pura coincidenta sau consecinta fireasca a faptului ca activeaza in industria hoteliera, Alina Fugaciu isi leaga prima experienta cu orasul luminilor de cazarea intr-un hotel deosebit. "Este un hotel superb, amplasat la numai 3 minute de Arcul de Triumf si de Champs Elysees. "Lucrand in lantul Accor, cel mai mare lant hotelier din lume, am acces in permanenta la informatii si consiliere despre oricare din cele peste 4.000 de hoteluri ale companiei, fie ca este vorba de Novotel, Sofitel, Mercure, Ibis, Suitehotel, Etap Hotel, Formule 1 sau Motel 6."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Triumf,
la,
Sofitel
/arta-si-societate/lifestyle/triumf-la-sofitel-4073854
4073854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.