Muzeul de tip nou

Postat la 06 decembrie 2015 75 afişări

Muzeul de tip nou

Muzeul nu trebuie să fie numai un loc unde lumea vine să se uite la operele de artă expuse, ci şi un spaţiu care îndeamnă la interacţiune, consideră conducerea Institutului de Artă Modernă din oraşul englez Middlesbrough.

Aceasta şi-a propus să transforme un mare muzeu existent într-un centru de artă, sănătate şi educaţie, scrie The Independent.

Atunci când se vor finaliza lucrările, muzeul va avea pe  terasă o grădină de legume care vor fi pregătite artistic, o cafenea, un atelier în care artiştii îi vor învăţa pe vizitatori să confecţioneze şi să vândă piese de mobilier, o curte interioară cu o masă lungă unde personalul instituţiei va lua masa alături de vizitatorii care doresc să i se alăture, precum şi un spaţiu de lucru deschis publicului şi o sală de sport.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
muzeu,
arta,
spatiu,
vizitatori
/arta-si-societate/lifestyle/muzeul-de-tip-nou-14908163
14908163
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.