Moda feminină de sărbători: găinuşe şi puicuţe (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 15 decembrie 2013 251 afişări

După ce le-au cocoţat pe pălăriile doamnelor, creatorii de modă coboară acum penele pe îmbrăcăminte şi alte accesorii cum ar fi genţile, propunând în colecţiile de toamnă/iarnă ţinute numai bune de purtat în perioada sărbătorilor.

Moda feminină de sărbători: găinuşe şi puicuţe (GALERIE FOTO)

Un exemplu de extravaganţă cu pene vine de la casa Alexander McQueen, în a cărei colecţie se află o rochie albă de seară pe deasupra căreia se poartă o capă de pene de struţ şi raţă. Un aspect ceva mai cuminte se regăseşte în colecţia semnată Erdem Moralioglu, care propune o ţinută sobră, cu fustă neagră şi bluză albă, ambele cu pene.

Experţii în modă recomandă însă atenţie la alegerea unei ţinute cu pene, considerând că prea multe pene strică, fiindcă purtătoarea riscă să semene cu o pasăre artificială.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/moda-feminina-de-sarbatori-gainuse-si-puicute-galerie-foto-11772902
11772902
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.