Meniu pentru studenţi

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 31 ianuarie 2016 272 afişări

Meniu pentru studenţi

Atunci când vrei să atragi studenţii nu mai ajunge numai oferta educaţională, ci ar fi bine să-ţi pui la punct şi meniul de la cantină, consideră o serie de universităţi din Marea Britanie.

Universităţile respective au constatat că meniul lor nu este suficient de atragător pentru studenţii chinezi pe care vor să-i convingă să se înscrie la ele, aşa că şi-au trimis delegaţi în China ca să afle cum ar trebui să procedeze, scrie The Independent. Aşa au constatat că greşesc în privinţa ingredientelor pentru unele feluri de mâncare, prin faptul că pun la dispoziţie beţişoare numai contra cost şi oferă la micul dejun numai preparate pe care chinezii obişnuiţi nu le mănâncă.

Instituţiile de învăţământ au luat astfel hotărârea să facă schimbări în meniu pentru a fi placul studenţilor chinezi, care reprezintă cel mai mare procent de studenţi străini din Marea Britanie, dar şi pe placul studenţilor lor din alte ţări.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/meniu-pentru-studenti-15009036
15009036
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.