Madonna a vandut tot

Postat la 26 martie 2007 42 afişări

Colectia de haine si accesorii conceputa de starul muzicii pop Madonna pentru gigantul suedez de confectii Hennes & Mauritz (H&M) s-a epuizat la cateva minute de la lansarea in magazinele din Stockholm.

Cu toate ca asteptarile pentru aceasta colectie nu s-au ridicat la nivelul celor pentru linia Viktor&Rolf, mai multe sute de femei asteptau joi deschiderea magazinelor din capitala suedeza.

Intitulata "M by Madonna", colectia cu accente clasice, cuprinde rochii kimono, pantaloni mulati, fuste drepte, curele late, genti, posete si pantofi cu toc. Starul a preferat culorile atemporale negru, alb, bej, si tesaturi nobile, precum matasea, lana fina si casmirul. Asocierea imaginii cu staruri nu este un lucru nou pentru H&M. in 2004, compania a colaborat cu designerul casei Chanel, Karl Lagerfeld, in 2005 creatoarea de moda britanica Stella McCartney a lansat o colectie pentru H&M, iar colectia pentru toamna/ iarna 2006 a fost conceputa de Viktor&Rolf.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Madonna,
a,
vandut,
tot
/arta-si-societate/lifestyle/madonna-a-vandut-tot-4073723
4073723
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.