Idei de afaceri: frumuseţe la minut

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 mai 2014 295 afişări

Un machiaj sau un tratament la un salon de frumuseţe bun se pot face, de regulă, numai cu programare din timp. Au apărut însă mici saloane specializate pe câte o nişă, unde clientele nu trebuie să aştepte zile întregi până prind un loc liber şi nici nu trebuie să plătească un preţ foarte mare.

Idei de afaceri: frumuseţe la minut

The New York Times dă exemplul unui mic salon de machiaj, Rouge New York, fondat de o actriţă şi de machieza ei, ori al altor saloane care oferă coafuri simple, fără tratamente complicate pentru păr.

Există şi clinici pentru tratamentul acneei, cum ar fi Clear Clinic din Manhattan, unde cei ce vor să se trateze nu trebuie să aştepte zile întregi ca la dermatolog, ori clinici specializate în tratamente faciale cu laser, cum ar fi Skin Laundry.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/idei-de-afaceri-frumusete-la-minut-12580920
12580920
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.