Hotelul de 5 stele dintre nori - GALERIE FOTO - VIDEO

Autor: Andra Stroe, Roxana Cârcior Postat la 08 mai 2018 144 afişări

Timp de 2,5 ani, designerul francez Jacques Plerrejean, care se ocupă de amenajarea aeronavelor, a lucrat la crearea unei capodopere a industriei aerospaţiale.

El a proiectat designe-ul unei aeronave Boening 787-8 Dreamliner, reuşind să transforme interiorul acesteia într-un spaţiu de vis pentru călătorii bogaţi.  Aeronava, operată începând cu anul 2016 de Deer Jet, cu sediul în Hong Kong, oferă un zbor privat  în condiţii de lux de până la 17 ore, pe o distanţă de aproape 15.800 de kilometri. În interior este suficient spaţiu pentru 40 de persoane, iar condiţiile oferite se pot compara cu cele ale unui hotel de cinci stele. Mai lipseşte doar piscina.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.