Familia Ceausescu in colaje pop

Postat la 10 iunie 2008 16 afişări

30 de ani de istorie politica romaneasca in peste 800 de colaje regasite in expozitia „Realpolitik” de la Galeria H’art. Victime: Ceausecu, Iliescu, Funar si altii. Artistul care a stat la baza acestei expozitii fabuloase a fost pe rand gropar, zidar, muncitor pe santier, lucrator la C.A.P.

Descoperit aproape accidental si putin cam tarziu, Ion Birladeanu este spunem noi un artist mai mult decat original.

„Doua blocuri mai jos, pe Mosilor, într-un fel de curte interioara, vine acest nene care începe sa-mi arate colajele lui. Raman masca din prima. Era destul de frig. Fac pozitie dupa pozitie cu aparatul, pana termin toate cele 400 de pozitii. Revin acasa si nu dorm vreo 2 zile gandindu-ma ca poate sa ajunga totul la gunoi”, Dan Popescu, manager Galeria H’art despre intalnirea cu Ion Birladeanu.

Citeste mai multe despre el si despre Ceausescu in colaje pop pe www.timeoutbucuresti.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Time Out
/arta-si-societate/lifestyle/familia-ceausescu-in-colaje-pop-2697071
2697071
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.