Este una dintre cele mai scumpe beri din lume şi este servită într-o veveriţă împaiată - GALERIE FOTO

Postat la 17 aprilie 2017 143 afişări

Această bere blondă belgiană se numeşte "The End of History" şi este una dintre cele mai tari beri din lume, are grad de alcool de 55% şi se recomandă ca berea să fie servită în pahare mici, specifice băuturilor spirtoase. Berea obişnuită are aproximativ 5% alcool.

Numele berii este derivat din opera lui Francis Fukuyama "The End of History and the Last Man". "The End of HIstory" este un ale infuzat cu urzici şi boabe de ienupăr, iar o sticlă se vindea cu 765 de dolari.

Nu doar conţinutul este special, ci şi ambalajul. Doar 12 beri au fost create şi fiecare vine cu un certificat de autentificare şi este prezentată într-un animal împăiat. Ambalajul a fost creat de un taxidermist, iar animalele folosite au fost găsite moarte pe carosabil.

Producătorul de bere BrewDog a creat prin această bere o combinaţie conceptuală între artă, taxidermie şi fabricarea de bere.

Din păcate pentru iubitorii de bere toate sticlele de "The End of History" s-au vândut, dar aceştia pot achiziţiona un "Tactical Nuclear Penguin" (32% alcool) sau un Sink the Bismarck! (41%).

Berea cu cel mai mare grad de alcool din lume este Brewmeister Snake Venom (67%), iar cea mai scumpă bere este Allsopp Arctic Ale 1852 şi se vinde cu 500 de dolari sticla

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/este-una-dintre-cele-mai-scumpe-beri-din-lume-si-este-servita-intr-o-veverita-impaiata-galerie-foto-16235759
16235759
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.