Cel puţin patru morţi, în urma prăbuşirii unui avion în apropierea unui supermarket la Lisabona

Postat la 17 aprilie 2017 343 afişări

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în apropierea unui supermarket dintr-o zonă rezidenţială aflată la periferia Lisabonei, au anunţat autorităţile, care au precizat că toate cele patru persoane aflate în aeronavă au decedat, relatează agenţia de ştiri Reuters.

Cel puţin patru morţi, în urma prăbuşirii unui avion în apropierea unui supermarket la Lisabona

Avionul s-a prăbuşit la scurt timp după decolarea de pe un aeroport aflat în apropiere.

Peste 50 de membri ai serviciilor de intervenţie se află la locul incidentului.

Informaţiile disponibile sugerează că avionul ar fi explodat în aer, iar epava acestuia s-ar fi prăbuşit în apropierea unui supermarket din localitatea Tires din componenţa oraşului Cascais, o suburbie în zona metropolitană a capitalei portugheze, aflată la aproximativ 30 de kilometri depărtare.

Se crede că la bordul avionului se aflau patru persoane, un pilot şi trei pasageri, relatează site-ul cotidianului Metro.

Mai multe vehicule au luat foc după ce rămăşiţele avionului s-a prăbuşit peste un camion care era folosit pentru aprovizionarea supermarketului, iar cel puţin o casă a luat foc în urma incidentului.

Nu există informaţii dacă în urma incidentului au mai fost rănite şi alte persoane.

Presa mai relatează că preşedintele portughez Marcelo Rebelo de Sousa a ajuns la locul incidentului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.