Este aceasta cea mai extravagantă nuntă? Avioane private, o rochie de 500.000 de lire sterline şi un tort de 3 metri înălţime

Postat la 03 noiembrie 2016 5845 afişări

Oligarhul rus Ilkhom Shokirova nu a făcut nicio economie pentru nunta fiicei sale, Madina Shokirova. Tânăra a purtat o rochie plină de bijuterii, produsă de un designer din Marea Britanie care a costat 40 de milioane de ruble (517.000 de lire sterline).

Evenimentul a avut loc la hotelul Radisson Royal Congress Park, în centrul Moscovei, iar mirii au avut peste 900 de invitaţi. Organizatorii au adus şi un tort de 3 metri înălţime, realizat de cunoscutul bucătar Renat Agzamov.

Înainte de nuntă, tânăra mireasă a petrecut alături de domnişoarele de onoare în Marbella, Spania, folosind avionul privat al familiei.

Potrivit site-ului Life!, petrecerea a costat peste 1 milion de lire sterline.

Sursa: Daily Mail

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.