Destinatiile 2008

Postat la 02 iunie 2008 13 afişări

Asa cum, periodic, exista cate o vedeta in moda, in industria auto sau in lumea restaurantelor, si in turism a aparut obiceiul de a promova in fiecare an o lista selecta de destinatii, care ofera senzatii tari sau gusturi placute cunoscatorilor si nu numai.

Lion Sands (in Kruger National Park, Africa de Sud). Daca vreti sa vedeti un peisaj african adevarat, cu lei si elefanti, nu doar pe Discovery sau pe desktop, Mr. and Mrs. Smith, celebrul cuplu de calatori pretentiosi (mrandmrssmith.com) va propun aceasta zona. E vorba de regiunea savanei tropicale din Africa de sud, care cuprinde mare parte din Limpopo si din NV Africii, dar se intinde in Botswana de vest si Zimbabwe de sud. In cel mai faimos parc sud-african, relaxarea se face in cada, la Ivory Lodge, in timp ce privesti peisajul salbatic. Ai sase vile la dispozitie, doua partide de vanatoare pe zi, facilitati moderne (internet, telefon, aer conditionat, seminee), iar fiecare vila are piscina si telescop pentru privitul animalelor. Vila cea mai apropiata de rau are cea mai frumoasa priveliste si un pic mai multa intimitate, fiind preferata de cuplurile in luna de miere. Micul dejun si pranzul se servesc in general pe puntea de lemn, dar si cina se poate lua sub stele, la cerere. Dress code-ul e relaxat, confortabil, nu trebuie sa lipseasca incaltarile solide, crema de protectie solara si o palarie, plus pulovere groase iarna, pentru safari-urile de noapte.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Destinatiile,
2008
/arta-si-societate/lifestyle/destinatiile-2008-4074213
4074213
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.