Cum arată cel mai bun hotel din lume. O noapte aici costă la fel de mult ca o noapte într-un hotel din Poiana Braşov - GALERIE FOTO

Autor: Andra Stroe, Roxana Cârcior Postat la 30 ianuarie 2018 1374 afişări

Una din problemele care ne dau cele mai mari bătăi de cap atunci când plecăm în vacanţă este alegerea hotelului. Majoritatea caută cele mai bune servicii la preţuri accesibile. De multe ori, serviciile de lux sunt oferite la preţuri exorbitante. Există însă şi excepţii: site-ul TripAdvisor a premiat anul acesta un hotel care oferă servicii premium la doar 108 dolari pe noapte.

În fiecare an, TripAdvisor acordă premiul „Traveler’s Choice” (Alegerea călătorului) unui hotel, pe baza analizei a câtorva milioane de review-uri lăsate de clienţi pe site. Potrivit Time,  în 2018, după ce au fost analizate peste 8,000 de proprietăţi din 94 de ţări, premiul a fost acordat hotelului de lux Viroth’s din Cambogia. În luna septembie, o noapte de cazare la hotelul Viroth’s costă doar 108 dolari, iar în cele mai aglomerate luni, costul cazării creşte cu doar 20 de dolari.

Situat în vecinătatea legendarelor ruine ale templului Angkor Wat din Siem Reap, hotelul Viroth dispune de o piscină înconjurată de verdeaţă, 35 de camera, un centru spa, o suită de automobile Mercedes care asigură transferul la aeroport, şi servicii pe măsură. De asemenea, clienţii beneficiază de aer condiţionat, Wi-Fi şi mic dejun gratuit.

Premiul „Choice Award este o realizare uriaşă pentru hotelul Viroth's", spune Fabien Martial, co-proprietar al hotelului, care se declară mândru de echipa sa. El speră ca acest premiu să îi încurajeze şi pe alţii să ofere clienţilor cele mai bune servicii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.