Cum a reuşit o fostă membră Spice Girls să piardă o avere de 38 de milioane de lire sterline. Acum mai are doar 961 de dolari

Postat la 14 octombrie 2017 1008 afişări

După ce a s-a bucurat de un succes fenomenal alături de Spice Girls, Mel B ar fi avut toate resursele pentru a duce o viaţă liniştită. Totuşi nu a fost chiar aşa. Cântăreaţa a pierdut averea de 38 de milioane de lire sterline şi compania sa mai are doar 961 de dolari în conturi, scrie Daily Mail. Cum s-a întâmplat?

Cum a reuşit o fostă membră Spice Girls să piardă o avere de 38 de milioane de lire sterline. Acum mai are doar 961 de dolari

Răspunsul simplu ar fi: iresponsabilă financiar. Vedeta a cheltuit în stânga şi în dreapta sute de mii de lire sterline pe obiecte care mai de care mai extravagante.

A cheltuit 200,000 de lire sterline pe o maşină blindată, a comandat trei cascade pentru piscina ei şi a cumpărat cu 1 milion de lire sterline o insulă pentru fostul ei iubit.

A cumpărat trei maşini blindate (Range Rover, Mercedes Benz S-Class şi Bentley Continental GTC) pe care a cheltuit aproape 1 milion de lire sterline. Alte sute de mii de lire sterline le-a cheltuit pe bijuterii şi genţi de firmă.

De asemenea, nu puteau lipsi vacanţele extravagante. Mel B a cumpărat o casă de vacanţă la Miami pentru 3 milioane de dolari şi a cumpărat o insulă pentru iubitul ei.

Cert este că acum a rămas aproape falită.

Celălalte membre ale Spice Girls o duc mai bine decât Mel B.

Emma Bunton lucrează la un post de radio şi a păstrat o bună parte din avere (22 milioane de lire sterline).

Mel C. are o avere estimată la 27 de milioane de lire sterline. A cunoscut oarecare succes muzical şi ca artist solo.

Geri Halliwell are o avere de 31,5 milioane de lire sterline, a scris două cărţi autobiografice, a fost jurat la mai multe show-uri tv de muzică. Acum scrie şi cărţi pentru copii.

Victoria Beckham este cea mai bogată dintre fetele Spice Girls, cu o avere de 240 de milioane de lire sterline. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.