Cele mai frumoase piscine din lume- GALERIE FOTO

Autor: Georgiana Călin Postat la 14 iulie 2017 337 afişări

1. Laucala Puţine experienţe balneare concurează la Laucala, unde terapiile tradiţionale din Fiji, facilităţile organice şi peisajul serenic merg mână în mână. Însă cel mai apreciat lucru la Laucala rămâne, totuşi, piscina.

2. Gradinile suspendate din Bali

Fără îndoială, una dintre cele mai fotografiate piscine, cu distincţia unică de „Cea mai bun piscină din lume! de Condé Nast Traveler este pe primul loc pe lista Travel Advisor. Proiectată de un arhitect, construcţia este este suspendată deasupra pădurilor tropicale dense, oferind înotătorilor senzaţia unică de plutire deasupra copacilor.

3. Soneva Fushi

Soneva Fushi, este amplasată pe insula tropicală privată Kunfunadhoo din Baa Atoll, recent introdusă în World Biosphere Reserve de către UNESCO.

4. RIMBA Jimbaran Bali de AYANA

RIMBA Jimbaran Bali este un complex de 8 hectare aflat în grădinile Jimbaran Bali, cu o suprafaţă de 90 de hectare, în staţiunea AYANA Resort and Spa Bali, cu vedere spre Golful Jimbaran. Satul de pescuit tradiţional se află la doar câteva minute distanţă de această staţiune de lux din Jimbaran.

 5. Conrad Koh Samui

Împrejurimile idilice fac din Koh Samui un loc cu adevărat excepţional.

6. Katikies

Katikie oferă peisaje uimitoare, cu apusuri de soare sublime ale insulei Santorini.

7. Four Seasons Resort Bali de la Sayan

Hotelul Four Seasons Resort Bali din Sayan este un paradis natural pentru iubitorii de apă, înconjurat de grădini tropicale şi râul sacru Ayung

 8. Staţiunea Ladera St. Lucia

Ladera era cândva parte a Rabot Estate, una dintre cele mai vechi şi cele mai renumite plantaţii de cacao din Soufrière. În 1982 a fost transformată în staţiunea unică de astăzi. Profitând din plin de împrejurimile sale naturale, Ladera oferă un design unic al camerelor de oaspeţi.

9. One & Only Palmilla

O oază exclusivistă situată la marginea Peninsulei Baja, unde nisipurile de aur deşertice se întâlnesc cu ape turcoaz ameţitoare, One & Only Palmilla oferă privelişti extraordinare ale peisajului Los Cabos şi acces la una dintre puţinele plaje unde se poate înota.

10. Viceroy Bali

Viceroy Bali este un refugiu romantic, cu un spa uimitor şi vedere excepţională, aflat la poalele muntelui Ubud.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.