Câţi bani încasează Cristiano Ronaldo pentru o postare pe Instagram şi ce sume primesc Neymar şi Messi

Postat la 10 ianuarie 2018 760 afişări

Starul portughez Cristiano Ronaldo (32 de ani) este cel mai urmărit fotbalist pe reţelele de socializare. Pe Instagram, urmăritorii lui sunt în număr de 118 milioane, urmat de Neymar cu 87,3 milioane, şi de Messi cu 85,9 de milioane.

Câţi bani încasează Cristiano Ronaldo pentru o postare pe Instagram şi ce sume primesc Neymar şi Messi

Un studiu efectuat de site-ul hoppehq arată că lusitanul încasează nu mai puţin de 308.000 de lire sterline pentru fiecare postare sponsorizată, la egalitate cu Kylie Jenner fiind depăşit doar de Kim Kardashian, cu 385.000 de lire sterline, şi de Selena Gomez, cu 424.000 de lire sterline, relatează ProSport.ro

Pe lângă Cristiano Ronaldo, singurul sportiv din Top10 este starul din NBA, LeBron James, care încasează 92.457 de lire sterline pentru fiecare postare sponsorizată.

Cel mai urmărit sportiv român pe Instagram este Simona Halep, cu 431.000 de fani. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.