"Gheţari în flăcări", varianta pe bune: O cameră a unui faimos hotel de gheaţă din Canada luat foc

Autor: Ioana Matei Postat la 11 ianuarie 2018 540 afişări

Un eveniment bizar s-a petrecut recent în Canada: o cameră a unui faimos hotel de gheaţă a luat foc, potrivit dailyhive.com.

"Gheţari în flăcări", varianta pe bune: O cameră a unui faimos hotel de gheaţă din Canada luat foc

Hôtel de Glace, aflat la aproximativ 35 de minute distanţă de oraşul Quebec, este cunoscut pentru frumoasele sale camere...făcute din gheaţă. Totuşi, un incendiu a fost raportat în una dintre camerele ocupate de doi dintre oaspeţii hotelului.

”Un mic incendiu s-a produs la hotelul de gheaţă Valcaltier în noaptea de luni, 8 ianuarie, forţând evacuarea şi închiderea temporară a hotelului”, au declarat reprezentanţii acestui hotel într-un comunicat de presă.

”Incendiul a izbucnit într-un apartament ocupat de doi dintre clienţi. Au fost transportaţi cu ambulanţa la spital, unde, în urma consultaţiilor medicilor, s-a constatat că  nu au nicio problemă de sănătate survenită în urma incendiului.” Hotelul a rămas închis în următoarele două zile (9 şi 10 ianuarie).

”Managementul hotelului de gheaţă şi grupului Capypso Valcartier apreciază munca angajaţilor care au reuşit să aplice rapid măsurile de urgenţă. Ne cerem scuze pentru incovenienţe oaspeţilor hotelului şi vom face tot ce putem ca să redeschidem hotelul de gheaţă rapid” spune managerul hotelului de gheaţă, Jacques Desbois, în comunicatul de presă trimis publicaţiei dailyhive.com

Administraţia hotelului derulează în prezent o anchetă internă pentru a determina cauzele izbucnirii incendiului.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.