Arşinel, audiat la DIICOT: Lucan rămâne un om pe care îl voi aprecia şi căruia îi voi purta recunoştinţă

Postat la 11 ianuarie 2018 85 afişări

Alexandru Arşinel a fost audiat, ca martor, în dosarul medicului Mihai Lucan, actorul precizând, după ce a dat declaraţii, că a încercat să dea nişte răspunsuri, în măsura amintirilor, menţionând că îl apreciază pe doctor.

Arşinel, audiat la DIICOT: Lucan rămâne un om pe care îl voi aprecia şi căruia îi voi purta recunoştinţă

"A fost o întâlnire civilizată, cu întrebări de bun simţ. Am încercat, în măsura amintirilor, să dau nişte răspunsuri. Asta nu înseamnă că sentimentele mele faţă de profesorul Mihai Lucan s-au schimbat, rămâne un om pe care îl voi aprecia şi îi voi purta recunoştinţă", a declarat Alexandru Arşinel după audiere.

"Întrebările au fost strict la obiect, exclusiv la momentul in care au fost făcute intervenţiile, cred ca 2013, privind transplantul renal. Absolut nimic de reproşat ca mod de derulare si ca mod de anchetare", a completat avocatul lui Arşinel.

În 2013, artistul a suferit un transplant de rinichi, la Cluj.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.