Posturi noi scoase la concurs de POLIŢIA ROMÂNĂ. Vezi mai multe detalii despre unde sunt şi cum poţi obţine posturile

Postat la 10 ianuarie 2018 2986 afişări

Posturi noi scoase la concurs de POLIŢIA ROMÂNĂ. Vezi mai multe detalii despre unde sunt şi cum poţi obţine posturile

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr.37, organizează CONCURS/EXAMEN pentru ocuparea a patru posturi de ofiţeri specialişti prin încadrare directă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale, respectiv:

–        ofiţer principal II la Biroul de Investigare a Criminalităţii Economice Sighetu Marmaţiei, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice

–        ofiţer principal II la Biroul de Administrarea Patrimoniului Imobiliar şi Intendenţă, Serviciul Logistic

–        ofiţer specialist III (sociolog) la Compartimentul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii

–        ofiţer specialist I (psiholog) la Serviciul Criminalistic

De asemenea, se organizează concurs pentru ocuparea prin reîncadrare ca poliţist a unui post vacant de agent de poliţie – ajutor şef post la Postul de Poliţie Comunal Oarţa de Jos, Secţia 3 Poliţie Rurală Fărcaşa.

Înscrierile se realizează până în data de 19.01.2018, inclusiv.

Totodată se organizează CONCURS/EXAMEN pentru ocuparea unui post vacant de personal contractual – muncitor calificat IV (zidar) la Serviciul Logistic – Biroul Administrarea Patrimoniului Imobiliar şi Intendenţă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, cu recrutare din sursă externă.

În vederea participării la concurs/examen, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, condiţiile generale conform art. 3 din H.G. nr. 286/2011 actualizat şi următoarele condiţiile specifice:

a) să fie declarat apt din punct de vedere medical.

b) studii de specialitate:

– şcoală de arte şi meserii/şcoală profesională având calificarea profesională de zidar sau curs calificare zidar, cu certificat de calificare;

c) experienţă:

– vechime în muncă:  minim 1 an

Înscrierile se realizează până în data de 26.01.2018, inclusiv, candidaţii trebuind să depună cu ocazia înscrierii documentele necesare pentru constituirea dosarului de concurs, cu excepţia fişei de aptitudine în muncă însoţită de documentele ce au stat la baza eliberării acesteia, care se depune la sediul instituţiei până la data de 23.02.2018.

Concursul/examenul constă în trei etape succesive, respectiv:

a) selecţia dosarelor de înscriere – 27.02.2018

b) proba scrisă – 02.03.2018

c) interviul – 07.03.2018

Informaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, telefon 0262/207.711 interior 20111 de luni până vineri între orele 08:00-16:00, sau pe site-ul de internet www.mm.politiaromana.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.