Bacşişul impresionant primit de un chelner după ce clienţii au plătit o notă de plată de aproape 50.000 de dolari

Autor: Florin Casota Postat la 13 aprilie 2017 1174 afişări

Cine a zis că trebuie să fii bancher sau manager pentru a câştiga mulţi bani. Un chelner din New York a dovedit că poţi obţine sume de bani importante şi din această postură.

Bacşişul impresionant primit de un chelner după ce clienţii au plătit o notă de plată de aproape 50.000 de dolari

Clienţii restaurantului Nello din New York au mâncat şi au băut pe cinste, iar nota de plată reflectă acest lucru. Aceştia au plătit 47,221 de dolari pentru masa copioasă compusă din paste, vin, şampanie şi cafele.

În urma notei de plată, chelnerul s-a ales cu un bacşiş impresionant de 7328 de dolari.

Restaurantul Nello este cunoscut pentru faptul că are preţuri exorbitant de mari - 12 de dolari o sticlă de apă, o sticlă de şampanie Crystal rose Magnum ajunge la 5.000 de dolari, în timp ce preţul în magazine este de 1200 de dolari. Exemplele pot continua. De menţionat este faptul că prima dată când a apărut această imagine pe internet a fost în 2009. Însă şi în prezent preţurile sunt ridicol de mari.

Un utilizator TripAdvisor a povestit că a plătit nu mai puţin decât 45 de dolari pentru o poţie de paste cu vinete. Un alt vizitator al restaurantului s-a plâns că o masă simplă a ajuns la un preţ de 670 de dolari, fiind surprins deoarece preţurile nu au fost prezentate la începutul mesei. 2 salate, o supă şi două-trei băuturi pot ajunge la aproape 200 de dolari.

Altă notă de plată care a făcut înconjurul lumii a fost cea achitată de jucătorii de fotbal american Boston Bruins după câşticarea Stanley Cup. Aceştia au plătit peste 150.000 de dolari, iar bacşişul chelnerului a ajuns la peste 24.000 de dolari

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.