Afacerea i-a fost cumpărată pentru 54 milioane de dolari. A decis să-şi vândă toate lucrurile şi a plecat într-o călătorie în jurul lumii alături de familie cu doar 45 de mii de dolari - GALERIE FOTO

Postat la 06 iulie 2016 1941 afişări

Garrett Gee, un american de 25 de ani, şi-a vândut afacerea către SnapChat pentru nu mai puţin de 54 de milioane de dolari (30 milioane cash şi restul equity la SnapChat). A pus toţi banii la bancă, a vândut tot ceea ce deţinea şi a plecat într-o călătorie în jurul lumii alături de familie, scrie NextShark

Gee a creat în 2011 Scan, o aplicaţie de scanat coduri QR, şi a reuşit să pornească afacerea cu o finanţare de 8 milioane de dolari de la diferite firme de venture capital. Tânărul şi-a prezentat idea şi în cadrul emisiuni TV "Shark Tank" în 2013. Acesta nu a reuşit să primească o ofertă în cadrul emisiunii. La un an după apariţia la Shark Tank, în 2014, SnapChat a cumpărat afacerea lui Gee pentru 54 milioane de dolari!

"Mă uitam la contul bancar şi nu-mi venea să cred! Era ireal. Am făcut mai multe capturi de ecran cu suma aceea în cont. La început nu i-am zis soţiei. Era însărcinată cu al doilea copil şi am aşteptat o săptămână. La spital, când era pe cale să nască, i-am arătat captura de ecran cu contul bancar", mărturiseşte el.

"Nu aveam nevoie de o casă şi de o maşină nouă. Eram tineri, sănătoşi şi nu aveam nevoie de alte lucruri. Totul a început ca o glumă. Ne-am gândit cum ar fi dacă am pune banii într-un cont de economii, am vinde tot şi am călători în jurul lumii. La un moment dat s-a transformat în realitate", povesteşte Gee.

Au obţinut 45.000 de dolari din vânzarea tuturor lucrurilor pe care le deţineau. Au de gând să călătorească până cei 45.000 de dolari au să se termine. "Nu ne simţim confortabil să cheltuim foarte mulţi bani. Încă luăm cele mai ieftine zboruri, chiar dacă asta înseamnă să ne trezim la 4 dimineaţa", a spus el.

Familia a călătorit prin Asia-Pacific, Australia, Thailanda şi Noua Zeelandă. Iar în decembrie 2015 se aflau în Bali, Indonezia.

"Succesul a venit treptat şi cu multă muncă. Da, sunt foarte multe momente neaşteptate, norocoase, dar chiar şi acele momente norocoase se trag din muncă, ore petrecute peste program, networking. Cu cât munceam mai mult, cu atât deveneam mai norocos", a mai spus el.

Garrett Gee îi sfătuieşte pe cei care doresc să călătorească să vândă din lucrurile pe care le deţin şi să plece într-o vacanţă. "Apoi mai vindeţi alte lucruri şi plecaţi în altă vacanţă. Încercaţi!"

Dacă vreţi puteţi vedea aventurile familiei pe contul de Instagram cu numele de The Bucket List Family.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/afacerea-i-a-fost-cumparata-pentru-54-milioane-de-dolari-a-decis-sa-si-vanda-toate-lucrurile-si-a-plecat-intr-o-calatorie-in-jurul-lumii-alaturi-de-familie-cu-doar-45-de-mii-de-dolari-galerie-foto-15517850
15517850
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.