A apărut prima piele moale transparentă din lume. Vezi cum arată - GALERIE FOTO

Autor: Florin Casota Postat la 10 mai 2017 234 afişări

Divizia de piele a brandului danez de încălţăminte şi accesorii ECCO, anunţă prima pielea moale transparentă din lume, Apparition. Pielea transparentă din bovine este durabilă şi rezistă la apă.

Produsul este disponibil într-o gamă de culori diferite şi poate fi utilizat la genţi, pantofi, jachete sau cămăşi.

Piele transparentă a mai fost realizată anterior, dar doar în bucăţi mici, iar atunci când designerii au folosit această materie primă pentru a crea obiecte materialul a devenit dur şi a avut o rezistenţă slabă la apă.

Aceasta piele transparentă ce menţine proprietăţile tradiţionale ale pielii de bovine este disponibilă în două grosimi: de 0,5 până la 0,7 milimetri şi de 0,8 până la 1,0 milimetri, în nuanţe de chihlimbar, verde, negru, portocaliu şi roşu.

Cum arată prima piele transparentă din lume

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.