10 lucruri absurd de scumpe pentru oamenii care nu ştiu ce să facă cu banii: şireturi de aur de 19.000 de dolari

Autor: Georgiana Călin Postat la 01 aprilie 2017 1853 afişări

Unele obiecte sunt în măsură să uimească nu numai prin ingeniozitatea sau designul lor, ci şi preţul lor ridicol de mare. Bright Side oferă o listă cu 10 lucruri pe care le folosim zi de zi, dar sunt extrem de scumpe.

Suzeta cu diamante

Cea mai scumpă suzetă din lume este realizată din silicon. Mânerul este încrustat aur alb cu 280 diamante şi costă 17.000 de dolari.

Un iPhone de aur

Nu este un iPhone 6  simplu, ci este un smartphone VIP, acoperit cu aur sau platină şi încrustat cu un diamant. Acesta costă, estimativ,  48 de milioane de dolari.

Un pat decorat cu aur şi pietre preţioase

Acest pat de lux aparţine lui Stuart Hughes şi costă enorm, circa 6,3 milioane de dolari. Cadrul acestuia este facut din cele mai bune tipuri de frasin, castan şi cires. Toate acestea măreţie este decorată cu aur de 24 carate, precum şi diamante şi safire.

Un prezervativ Louis Vuitton

Acest prezervativ de lux costa 68 de dolari şi este cel mai scump prezervativul din lume la momentul de faţă. Cel mai amuzant lucru este, însă, că prezervativul nu e produs chiar de Louis Vuitton, ci de un designer cu spirit întreprinzător din Georgia, Irakli Kiziria.

Un aspirator încrustat cu cristale Swarovski

Acest aspirator este atât de scump şi de sclipitor încât a ajuns chiar şi în Cartea Recordurilor. Este decorat cu 3.730 cristale Swarovski şi costurile se ridică la 20.000 de dolari.

O bicicletă de aur

O bicicletă complet acoperită cu aur de 24 de carate costă doar 400.000 de dolari. Şaua este acoperită cu piele de căprioară moale, iar motocicleta în sine este încrustată cu diamante.

Umbrela din piele de crocodil

Cea mai scumpă umbrelă din lume este făcută din piele de crocodil şi costă circa 5.000 de dolari.

O valiza electrică roţi

Această valiză de circa 20.000 de dolari este făcută din diverse materiale exotice, cum ar fi părul de cal, abanos, magneziu, aluminiu, titan, fibră de carbon şi diferite tipuri de piele. În plus, roţile sale au motoare electrice. Pentru a le activa, înclinaţi valiza şi trageţi de mâner, iar bagajele vor merge în direcţia mânerului.

Şireturile de Aur

O pereche de şireturi de aur de  Mr Kennedy costă 19.000 de lire sterline. Livrarea de lux este, de asemenea, inclusă - un curier deosebit va livra şireturile la uşa clientului.

Găluştele albastre

Restaurantul Golden Gates din New York oferă clienţilor săi cele mai scumpe găluşte din lume. Înafară de ingrediente obişnuite, ele conţin glanda unui peşte, ce dă găluştii o tentă de albastru ciudat. Se spune că este delicios, iar clienţii dau cu uşurinţă circa  2.400 de dolari pentru 8 găluşte şi 4.400 de dolari pentru 16 bucăţi. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.