Netflix lansează pe 12 decembrie unul dintre cele mai costisitoare seriale produse în lume - GALERIE FOTO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 01 decembrie 2014 330 afişări

Reţeaua Netflix va lansa în decembrie primul sezon al serialului Marco Polo, al doilea cel mai costisitor serial de televiziune din istorie.

Cu un buget de 9 milioane de dolari pe episod, Marco Polo rămâne doar în urma seriei Game of Thrones, produsă de HBO, cu un buget de 11 milioane de dolari pe episod.

Primul sezon din Marco Polo are zece episoade care vor fi lansate simultan pe 12 decembrie, urmând sistemul de distribuţie Netflix.

În rolurile principale au fost distribuiţi Lorenzo Richelmy, Chin Han şi Mahesh Jadu. Serialul va urma aventurile din secolul XIII ale celebrului explorator în China.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/netflix-lanseaza-pe-12-decembrie-unul-dintre-cele-mai-costisitoare-seriale-produse-in-lume-galerie-foto-13683478
13683478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.