Doi eroi americani cu un destin de poveste (VIDEO)

Postat la 29 iunie 2014 75 afişări

De la un New York de epocă, când tropotul cailor străbătea zgomotos străzile lungi şi pietruite, iar onoarea era apărată cu pistolul, până la oraşul modern acoperit de zgârie-nori, veşnic treaz, filmul recomandat de PRO Video, "Poveste de iarnă", înfăptuieşte miracole şi uneşte destine.

Doi eroi americani cu un destin de poveste (VIDEO)

După secole de întuneric, vise despre o iubire neînţeleasă şi o permanentă luptă cu sine, un bărbat îşi recuperează amintirile şi descoperă incredibilul destin care îl aşteaptă.

Colin Farrell, Jessica Brown Findlay, Jennifer Connelly, William Hurt şi Russell Crowe reînvie romantismul şi speranţa în splendida "Poveste de iarnă", din 24 iunie, pe DVD, în magazinele de specialitate.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/doi-eroi-americani-cu-un-destin-de-poveste-video-12853964
12853964
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.