Cum să ajungi spărgător fără voie (VIDEO)

Postat la 01 decembrie 2013 108 afişări

PRO Video propune în această săptămână filmul "Empire State: Lovitura secolului", al cărui protagonist, Chris Potamitis (Liam Hemsworth), după ce nu reuşeşte să intre la Academia de Poliţie se mulţumeşte cu o slujbă de gardian la Empire State, o companie de automobile blindate care transportă valori.

Cum să ajungi spărgător fără voie (VIDEO)

Chris face greşeala de a-i povesti celui mai bun prieten al său care sunt hibele de securitate ale firmei şi se trezeşte prins fără voie în cea mai mare spargere din istoria Americii.

Pe măsură ce miza creşte, cei doi trebuie să scape de experimentatul detectiv James Ransone, (Dwayne Johnson), dar şi de mafia locală, furioasă că pe teritoriul său s-a dat o spargere fără permisiunea capilor.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cum-sa-ajungi-spargator-fara-voie-video-11733431
11733431
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.