Cine credea că Albă ca Zăpada va conduce un război? (FOTO+VIDEO)

Autor: Razvan Muresan Postat la 29 februarie 2012 259 afişări

Într-o readaptare a celebrei povestiri, vânătorul, căruia iniţial i se ceruse să o ucidă pe Albă ca Zăpada în pădure, devine protectorul şi mentorul ei în încercarea de a o înlătura definitiv pe regina malefică.

"Snow White and the Huntsman" ar urma să apară pe marile ecrane la începutul lunii iunie 2012. Conflictul este binecunoscut: Albă ca Zăpada este singura persoană din ţinut mai iubită decât regina cea rea.

Cum nu mai putea să-i tolereze ameninţările la adresa frumuseţii şi vanităţii sale, regina decide că Albă ca Zăpada trebuie să moară şi îl trimite pe vânător să se asigure că domnia nu îi este pusă în pericol. Cu toate aceastea, vânătorul se vede incapabil să ucidă făptura inocentă şi ajunge să o instruiască să distrugă supremaţia reginei, iar lucrurile iau o turnură neaşteptată. Din distribuţie vor face parte Kristen Stewart, Chris Hemsworth şi Charlize Theron.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cine-credea-ca-alba-ca-zapada-va-conduce-un-razboi-foto-video-9355212
9355212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.