Ce vedem la cinema: "Judecătorul" (GALERIE FOTO, VIDEO)

Postat la 29 noiembrie 2014 77 afişări

Warner Bros. Pictures şi Village Roadshow Pictures îi aduc pentru prima dată împreună pe marile ecrane pe prodigioşii actori Robert Downey Jr. şi Robert Duvall în "Judecătorul".

Filmul, distribuit în ţară de către Freeman Entertainment, îi prezintă în rolurile secundare pe la fel de talentaţii Vera Farmiga, Billy Bob Thornton şi Vincent D'Onofrio.

Robert Downey Jr. este Hank Palmer, un avocat de succes care se întoarce în oraşul natal pentru înmormântarea mamei sale. Ajuns aici, află că tatăl său, judecător cu greutate (Robert Duvall), este principalul suspect al unei crime controversate. În timp ce investighează cazul şi pregăteşte o apărare indestructibilă pentru tatăl său în sala de judecată, Hank reîncepe să se apropie de familia pe care a părăsit-o cu mulţi ani în urmă.

Din 5 decembrie, pe marile ecrane, "Judecătorul" va scoate la iveală iţele unui caz complicat, dar şi trecutul traumatizant al unui avocat aparent cinic şi lipsit de conştiinţă.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-judecatorul-galerie-foto-video-13671662
13671662
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.