Castigatorii premiilor Emmy 2010 (GALERIE FOTO)

Postat la 30 august 2010 44 afişări

Serialele de comedie "Modern Family" si "Glee" si drama "Mad Men" au fost marile castigatoare la cea de-a 62-a gala a premiilor Primetime Emmy, care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, si in timpul careia productiile de televiziune noi s-au impus in fata celor consacrate.

Potrivit Mediafax, "Mad Men", avand 17 nominalizari anul acesta si bucurandu-se de aprecierea criticilor si a publicului, a castigat premiul pentru cel mai bun scenariu si cel mai bun serial drama. Acest stralucit portret cinic al unei agentii de publicitate din anii '60 castiga pentru a treia oara consecutiv premiul pentru cel mai bun serial drama. "A fost total neasteptat. Calitatea nominalizarilor, anul acesta, a fost fenomenala", a spus Jon Hamm, starul acestui serial, recompensat in total cu patru premii Emmy.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
castigatori,
premii,
Emmy
/arta-si-societate/film/castigatorii-premiilor-emmy-2010-galerie-foto-7057304
7057304
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.