Dupa 20 de ani

Postat la 18 iulie 2006 1 afişăre

See you in twenty" ("Ne vedem peste douazeci de ani") ii striga Superman lui Lex Luthor in cea de-a patra parte a seriei dedicate supereoului de pe planeta Krypton. Era anul 1987.

"See you in twenty" ("Ne vedem peste douazeci de ani") ii striga Superman lui Lex Luthor in cea de-a patra parte a seriei dedicate supereoului de pe planeta Krypton. Era anul 1987.

 

"Nu exista vreo tara in care sa te duci in care lumea sa nu stie cine este Superman", spunea regizorul filmului "Superman Returns", Bryan Singer, celebru pentru ai sai suspecti de serviciu - "Usual Suspects". "Ai putea probabil sa iei scutul cu S in jungla si tot vei avea 50% sanse ca litera sa fie recunoscuta."

 

De data asta, rolul lui Christopher Reeve - cel care i-a dat viata eroului in primele productii ale seriei  - este preluat de un tanar de doar 26 de ani, al carui nume nu spune mai nimic marelui public - Brandon Routh. Chiar daca o buna parte din critica de peste ocean l-a considerat pe Routh mult prea tanar pentru rolul lui Superman, succesul noului film se bazeaza pe tehnologii revolutionare gratie carora eroul zburator poate sa faca absolut orice.

 

Deci, mai putina atentie la scenariu (nu foarte profund) si la actori (prea tineri), dar ochii larg deschisi la minunatiile iesite din laboratoarele de CGI (computer generated images) ale  Warner Bros.

 


SUPERMAN RETURNS/SUPERMAN REVINE R: BRYAN SINGER CU: BRANDON ROUTH, KEVIN SPACEY, KATE BOSWORTH, JAMES MARSDEN, PARKER POSEY, FRANK LANGELLA DIN 14 IULIE

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dupa 20 de ani
/arta-si-societate/dupa-20-de-ani-1006440
1006440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.