Cum să vinzi mai bine? inspiră-te de la muzeu

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 iulie 2016 197 afişări

Cum să vinzi mai bine? inspiră-te de la muzeu

În încercarea de a-şi crea o imagine cât mai bună în ochii clienţilor, galeriile de artă recurg la tot felul de strategii care să le permită să vândă piesele pe care le au cât mai scump, scrie Financial Times.

Galeriile organizează astfel expoziţii care pot rivaliza cu cele din muzee, angajând uneori pentru ele curatori, şi chiar împrumută lucrări pentru a le expune. Chiar şi cataloagele expoziţiilor par mai degrabă nişte lucrări de specialitate decât publicaţii menite să prezinte câteva detalii despre operele de artă expuse.

Proprietarii galeriilor susţin că astfel prezintă piesele pe care le au de vânzare într-un context adecvat şi îi reprezintă cum se cuvine pe artiştii cu care au contract, ei considerând că pentru a vinde nu pot să stea pur şi simplu să aştepte să vină clienţii.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/cum-sa-vinzi-mai-bine-inspira-te-de-la-muzeu-15514269
15514269
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.