Cel mai vizionat clip de comedie YouTube din toate timpurile. Ce i-a distrat pe 200 de milioane de internauţi (VIDEO)

Postat la 06 noiembrie 2011 164 afişări

Postat acum cinci ani de un artist american, clipul "Evolution of Dance" a adunat până acum peste 183 de milioane de vizualizări cu ideea sa simplă şi originală - o istorie amuzantă a dansului, de-a lungul a 30 de cântece concentrate în şase minute, de la "Hound Dog" al lui Elvis Presley din 1952 şi până la "Bye Bye Bye" al 'N Sync din anul 2000, trec`nd prin "Billie Jean", "Macarena" sau "Lose Yourself" al lui Eminem.

Graţie popularităţii explozive a clipului, autorul - Judson Laipply, "comediant inspiraţional", aşa cum se prezintă - a devenit o vedetă, fiind invitat la emisiunile lui Oprah, Ellen, Good Morning America sau The Today Show şi intervievat de reviste ca Rolling Stone sau People.

Laipply povesteşte că a jucat prima dată sceneta cu istoria dansului în 2001, când avea doar 12 cântece şi puţin peste două minute, pentru ca patru ani mai târziu să ajungă la forma în care a ajuns să fie postată pe YouTube.

În 2009, Judson Laipply a postat un al doilea clip din seria "Evolution of Dance", care a strâns la rândul său aproape 18 milioane de vizualizări.

"Evoluţia dansului este o exemplificare vizuală perfectă pentru felul cum se schimbă viaţa. Fiecare cântec şi dans a fost la modă la un moment dat în istorie; dar cum viaţa se schimbă, apar mereu noi cântece, noi mişcări şi noi stiluri de dans şi trebuie adăugate şi ele unui repertoriu care se schimbă constant", afirmă Laipply.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/cel-mai-vizionat-clip-de-comedie-youtube-din-toate-timpurile-ce-i-a-distrat-pe-200-de-milioane-de-internauti-video-8944494
8944494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.