Ceasuri (din) beton, făcute de Dzmitry Samal

Autor: Ioana Mihai Postat la 08 august 2012 30 afişări

Fostul designer de maşini, Dzmitry Samal a creat o colecţie de ceasuri în ediţie limitată, a căror feţe sunt făcute din beton şlefuit.

Vor fi produse numai 100 de ceasuri elveţiene cu această marcă iar preţul de vânzare se învârte în jurul a 1.200 de dolari, relatează The Coolist. Brăţara ceasului este din cauciuc, este funcţională şi are un design bărbătesc. Compoziţia designului reuneşte într-un mod interesant elemente contrastante, cum sunt culorile puternice şi accentele aduse de betonul şlefuit.

Samal a mai realizat, în afară de desingul auto - care l-a consacrat - şi colecţii de mobilier, accesorii, ochelari se soare sau poşete.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dzmitry Samal,
orologerie,
arta,
ceasuri,
creatii
/arta-si-societate/ceasuri-din-beton-facute-de-dzmitry-samal-9931153
9931153
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.