Ce poţi face cu o linie ferată dezafectată (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 08 decembrie 2013 312 afişări

La patru ani de la deschiderea parcului suspendat newyorkez High Line, creat pe locul unei foste linii industriale de tren, acesta s-a transformat atât într-o atracţie pentru turişti, cât şi într-un spaţiu de expoziţie pentru artişti contemporani.

Transformată în parc după ce un fotograf celebru, Joel Sternfeld, a surprins în imagini victoria vegetaţiei asupra liniilor de tren, High Line găzduieşte în prezent o expoziţie de sculptură a artistei Carol Bove, care se poate vizita cu programare prealabilă, precum şi lucrări ale altor artişti.

Ce poţi face cu o linie ferată dezafectată (GALERIE FOTO)

Mai mult, scrie BBC, în apropierea sa urmează să se mute în 2015 un important muzeu al oraşului, Whitney Museum of American Art.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/ce-poti-face-cu-o-linie-ferata-dezafectata-galerie-foto-11747988
11747988
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.