Luptăm pentru culorile clubului, indiferent cât de des se schimbă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 07 decembrie 2013 48 afişări

Uniformele simple cu o singură schemă coloristică, definitorii pentru identitatea unei echipe sportive, sunt de domeniul trecutului, par să o arate ultimele tendinţe din SUA.

Luptăm pentru culorile clubului, indiferent cât de des se schimbă

Echipele de fotbal american şi de baschet, atât profesioniste, cât şi universitare nu mai păstrează aceeaşi schemă coloristică tot sezonul, schimbând mai multe seturi vestimentare, în unele cazuri chiar săptămânal. Echipele au acum consultanţi care să aleagă stilul uniformelor şi colaborează cu firme ca Nike, Under Armour sau Adidas, care să le producă sau chiar să creeze după specificaţiile lor, scrie New York Times.

Motivele acestei schimbări de atitudine ţin de constatarea că echipamentele mai viu colorate atrag tinerii pe care echipele vor să-i recruteze şi că astfel poţi determina suporterii să cumpere mai multe articole decât ar cumpăra dacă schema coloristică ar rămâne neschimbată tot sezonul.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/luptam-pentru-culorile-clubului-indiferent-cat-de-des-se-schimba-11747505
11747505
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.