Carrefour România şi-a lansat aplicaţia mobilă pentru smartphone

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 08 decembrie 2013 428 afişări

Carrefour România şi-a lansat aplicaţia pentru telefoane mobile, care poate fi descărcată gratuit de pe Apple Store.

Carrefour România şi-a lansat aplicaţia mobilă pentru smartphone

Aplicaţia oferă următoarele facilităţi: vizualizarea în timp real a cataloagelor Carrefour România pentru toate formatele de magazin: hipermarket, supermarket şi magazin de proximitate; căutarea celor mai noi promoţii şi alcătuirea listei de cumpărături care se poate trimite pe mail sau distribui pe Facebook; identificarea în timp real a celui mai apropiat magazin Carrefour faţă de poziţia utilizatorului aplicaţiei; localizarea oricărui magazin Carrefour de pe teritoriul României şi acces la datele de contact ale acestuia; acces la informaţii despre mărcile proprii Carrefour România; aflarea ultimelor rezultate ale extragerilor Loto 6/49.

"Prin lansarea acestei aplicaţii venim în întâmpinarea clienţilor noştri care nu au timp de-a lungul zilei pentru a verifica ultimele promoţii sau pentru a-şi face o listă de cumpărături tradiţională", a declarat Andreea Mihai, director de marketing al Carrefour România.

În România, grupul Carrefour are 157 magazine dintre care 25 hipermarketuri, 77 supermarketuri Market, 54 magazine de proximitate Express şi un website de comerţ online: www.carrefour-online.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-romania-si-a-lansat-aplicatia-mobila-pentru-smartphone-11748058
11748058
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.