Raiffeisen Bank modifică ora până la care se pot deconta plăţile

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 08 decembrie 2013 121 afişări

Raiffeisen Bank România a anunţat în această săptămână extinderea orei-limită de procesare a plăţilor ordonate electronic.

Raiffeisen Bank modifică ora până la care se pot deconta plăţile

Astfel, plăţile de mică valoare în lei se pot deconta până la ora 15.00 faţă de 14.30, iar pentru plăţile de mare valoare, intervalul se extinde până la 15.30 faţă de 15.00. La plăţile în valută, termenele-limită de procesare au fost armonizate pentru gestionare simplificată, fiind prelungite cu o oră. De asemenea, reprocesarea plăţilor în valuta, respinse din lipsă de fonduri, va fi extinsă cu o oră.

Transferurile între conturi deschise la Raiffeisen Bank, ordonate prin sistemul Raiffeisen Online, au ora-limită 23.50 şi se procesează în acelasi regim şi în zilele de sâmbătă şi duminică sau în zilele de sărbători legale.

"O direcţie strategică a Raiffeisen Bank este incurajarea tranzacţiilor efectuate prin sistemele electronice. Extinderea orei-limită de procesare facilitează plăţile rapide şi sigure, element esenţial al oricărei afaceri. Practic, beneficiile se aplică pe întregul lanţ comercial, accelerând decontarile şi îmbunătăţind fluxul de lichidităţi", a declarat Florentina Stilu, director Cash Management.

Peste 75.000 de companii utilizează sistemele electronice de plăţi puse la dispoziţie de Raiffeisen Bank, iar volumele lunare tranzacţionate depăşesc 4 miliarde de euro, conform datelor băncii.

Raiffeisen Bank are în prezent aproximativ 2 milioane de clienţi persoane fizice, 100.000 IMM-uri şi 7.500 de companii. Banca are 526 de unităţi în toată ţara, o reţea de peste 1.100 de ATM-uri şi aproximativ 11.000 de EPOS-uri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/raiffeisen-bank-modifica-ora-pana-la-care-se-pot-deconta-platile-11748040
11748040
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.