Ce fac femeile-soldat din SUA cu uniformele lor (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 01 decembrie 2013 164 afişări

Uniforma militară rămâne o amintire a timpului petrecut sub arme căreia unii dintre veterani aleg să-i dea o întrebuinţare mai puţin obişnuită, scrie New York Times.

Aşa a apărut un proiect al artistului american Drew Cameron, Combat Paper Project, în cadrul căruia acesta le arată veteranilor cum să fabrice hârtie din uniformele lor, ori un altul inspirat de acesta, realizat de artista Pam DeLuco, ce-şi propune să creeze păpuşi din hârtie îmbrăcate milităreşte, la care foloseşte uniforme şi accesorii donate de femeile-soldat din SUA.

Ce fac femeile-soldat din SUA cu uniformele lor (GALERIE FOTO)

Colecţia de păpuşi astfel confecţionate va fi imortalizată în două volume ce vor beneficia de texte scrise de femeile din diverse structuri ale armatei americane, explicând astfel cititorilor semnificaţia culturală  a uniformelor purtate de acestea.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/ce-fac-femeile-soldat-din-sua-cu-uniformele-lor-galerie-foto-11733442
11733442
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.