Cat imi dai ca sa te impusc din nou?

Postat la 31 martie 2006 1 afişăre

Cat imi dai ca sa te impusc?" ("The Whole Nine Yards") a avut un succes atat de neasteptat si de impresionant, avand in vedere previziunile producatorilor, incat o continuare se impunea, mai ales ca toti actorii din distributia initiala au acceptat sa joace si in urmare

"Cat imi dai ca sa te impusc?" ("The Whole Nine Yards") a avut un succes atat de neasteptat si de impresionant, avand in vedere previziunile producatorilor, incat o continuare se impunea, mai ales ca toti actorii din distributia initiala au acceptat sa joace si in urmare (in afara, bineinteles, de cei ale caror personaje isi dadusera obstescul sfarsit, pentru ca e, totusi, un film cu gangsteri). Partea a doua se numeste, intr-o veritabila demonstratie de imaginatie debordanta, "The Whole Ten Yards" ("Cat imi dai ca sa te impusc din nou?")

Bruce Willis revine in rolul lui Jimmy the Tulip, fostul asasin care s-a casatorit acum cu cea mai mare admiratoare a "operei" sale, Jill (Amanda Peet). Matthew Perry reia rolul dentistului Oz, fericit alaturi de Cynthia (Natasha Henstridge), fosta sotie a lui Jimmy. Insa nu toate sunt atat de roz pe cat s-ar parea: Jimmy s-a transformat intr-un obsedat al curateniei si al treburilor casnice, terorizat de reprosurile nevestei, iar Oz traieste intr-o adevarata fortareata, macinat de teama ca marele mafiot Lazlo Gogolak va iesi la un moment dat din inchisoare si ii va lua urma. Ceea ce bineinteles ca se si intampla. In afara de faptul ca e foarte multa violenta (verbala si fizica), filmul nu se prea distinge prin altceva, desi actiunea e destul de alerta, iar scenariul decent (apare chiar si o intorsatura neasteptata de situatie). Un lucru e sigur - nu va aparea si "The Whole Eleven Yards".

Regia: Howard Deutsch.
Cu: Bruce Willis, Matthew Perry, Amanda Peet, Natasha Henstridge, Kevin Pollak. 
Durata: 99 de minute.
In Romania din 29.10.2004.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/cat-imi-dai-ca-sa-te-impusc-din-nou-978968
978968
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.