Bourne Supremacy

Postat la 14 aprilie 2006 1 afişăre

Matt Damon, cu alura sa copilaroasa si imaginea de baiat bun, nu pare alegerea ideala pentru rolul unui asasin, intr-un film in care scenele de violenta abunda.

Matt Damon, cu alura sa copilaroasa si imaginea de baiat bun, nu pare alegerea ideala pentru rolul unui asasin, intr-un film in care scenele de violenta abunda. Cu toate acestea, Damon este in mare parte responsabil de succesul primei parti din seria Bourne, performanta pe care o reediteaza si in "Suprematia lui Bourne" ("Bourne Supremacy"). 

Daca, in "Identitatea lui Bourne", fostul asasin al CIA se lupta cu o amnezie ce ar fi putut sa-i fie fatala, in continuare, care ruleaza de saptamana asta si in Romania, ex-agentul este acuzat pe nedrept de mai multe crime misterioase si este nevoit sa-si dovedeasca nevinovatia. "Suprematia" lui Bourne este unul dintre putinele filme de actiune bine realizate, cu actiune inchegata si personaje credibile. Bineinteles ca include si multe locuri comune sau clisee din filmele cu James Bond, dar, departe de a fi deranjante, acestea ajuta la crearea unui context. E reconfortanta si reaparitia unor personaje din "Identitatea" lui Bourne, ceea ce contribuie la continuarea firului logic al actiunii. Cu alte cuvinte, in sfarsit un thriller care obliga spectatorul sa mai si gandeasca, nu doar sa se relaxeze intr-o baie de sange.

Regia: Paul Greengrass.
Cu: Matt Damon, Franka Potente, Julia Stiles.
Durata: 108 minute.
Ruleaza in Romania din 22 octombrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bourne Supremacy
/arta-si-societate/bourne-supremacy-1005602
1005602
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.