Arta viitorului: picturi pe iPad (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 12 mai 2012 49 afişări

Un artist care şi-a cumpărat în joacă o aplicaţie de desen pentru iPhone în urmă cu doi ani a ajuns în prezent să realizeze adevărate opere de artă în format electronic.

Britanicul Roz Hall îşi realizează în prezent lucrările pe iPad şi afirmă că, deşi pictează în continuare în stil tradiţional în acuarelă şi ulei, nu se consideră limitat de folosirea tabletei, pe care o crede foarte potrivită pentru toţi artiştii care nu dispun de suficient spaţiu sau materiale de lucru.

Arta viitorului: picturi pe iPad (GALERIE FOTO)

Roz Hall a trecut de la aplicaţia cu care a început pictura în format digital, Brushes, la alte aplicaţii mai complexe, ca ProCreate şi InkPad şi speră că va reuşi să şi vândă unele din operele sale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arta,
pictura,
iPad,
iPhone,
aplicatii,
Roz Hall
/arta-si-societate/arta-viitorului-picturi-pe-ipad-galerie-foto-9618816
9618816
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.