Vacante pentru bogati - o insula privata sau relaxare in cel mai sofisticat spa din lume

Postat la 10 decembrie 2010 208 afişări

O vacanta in cel mai sofisticat centru spa din lume, The Spa at Mandarin din Miami, sau poate o insula privata in Seychelles. Bogatii Romaniei nu se plang de criza, iar agentiile de turism stau la panda cu oferte tot mai tentante.

Perfect Tour a infiintat din luna noiembrie a acestui an un departament dedicat exclusiv serviciilor VIP, prin intermediul caruia sunt oferite cazari la hoteluri de sase si sapte stele, inchirieri de avioane private si iahturi, vacante exotice si luni de miere, calatorii pe insule indepartate.

"Am cautat pe tot globul experiente unice si autentice pentru clientii nostri. Cum ar fi sa iti petreci seara cu o familie de localnici in Maldive, sa te intalnesti cu un astrolog in Jaipur sau sa iei cina intr-o tabara de beduini intre dunele din Abu Dhabi? Cam asa arata surprizele pe care le oferim pentru cei care isi doresc cu adevarat sa iasa din rutina", spune Corina Pacuraru, general manager Perfect Tour.

Perfect Tour ofera iubitorilor de vacante inedite croaziera de 100 de nopti in jurul lumii cu preturi de la 10 479 euro de persoana in cabina interioara. Tariful unui croaziere in jurul lumii include: 100 nopti cazare cu pensiune completa, 15 excursii la tarm, bauturi alcoolice si non-alcoolice nelimitat la dejun si cina, acces la facilitatile navei: piscina, terenuri de sport, centru de fitness, teatru, biblioteca, participare la toate activitatile zilnice: jocuri, cautari de comori, turnee, karaoke, cursuri de dans, petreceri tematice, taxe portuare. Plecarea in aceasta croaziera se face din orasul italienesc Savona. Vasul Costa Deliziosa se opreste in fiecare port din itinerariu si fiecare pasager poate alege sa mearga in excursiile optionale.

Exista oferte si pentru hoteluri exclusiviste preferate de cele mai pretentioase vedete. Cel mai sofisticat centru Spa din lume, The Spa at Mandarin, ce dispune de 17 sali pentru tratamente si relaxare, asteapta turisti in Miami, la Hotel Mandarin Oriental, de sase stele, cu preturi de la 194 euro de persoana pentru o noapte de cazare in Camera Mandarin Executive.

Pentru cei care vor sa se simta precum o vedeta, pot alege o insula privata in Seychelles: Denis Private Island, o insula de cinci stele. Preturile pentru o noapte de cazare pornesc de la 447 euro de persoana pe noapte in Beach Deluxe Cottage. Doritorii pot inchiria o cabana cu terasa proprie si cu iesire la Oceanul Indian pentru un sejur romantic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
vacante,
bogati,
destinatii,
oferte,
Perfect Tour
/analize/turism/vacante-pentru-bogati-o-insula-privata-sau-relaxare-in-cel-mai-sofisticat-spa-din-lume-7801314
7801314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.