Finala Europa League - Ministerul Turismului: Nu putem pune în practică acţiuni de promovare a României ca destinaţie turistică

Autor: Razvan Muresan Postat la 06 mai 2012 39 afişări

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) nu va pune în practică acţiuni de promovare a României ca destinaţie turistică cu prilejul organizării finalei Europa League de la Bucureşti, din cauza specificităţilor de organizare şi a regulilor impuse de UEFA, se arată într-o informare remisă BUSINESS Magazin.

"În contextul dimensiunii şi importanţei evenimentului, MDRT a intenţionat realizarea unor acţiuni de promovare a României ca destinaţie turistică. Reprezentanţii MDRT au avut mai multe întâlniri cu organizatorii finalei de la Bucureşti în vederea organizării unor acţiuni de promovare al brandului turistic naţional, în timpul, precum şi la evenimentele conexe finalei. Însă, din cauza specificităţilor de organizare şi a regulilor impuse de UEFA (imposibilitatea utilizării spaţiilor oficiale de reclamă), acestea nu pot fi puse în practică", se arată în răspunsul transmis de oficialii ministerului.

"Sperăm că vor exista acţiuni de promovare a Bucureştiului susţinute de autoritatea publică locală, implicată direct în organizarea evenimentului", se mai arată în răspunsul MDRT.

Finala Europa League, dintre echipele spaniole Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, are loc pe 9 mai pe stadionul National Arena din Bucureşti, la eveniment participând circa 40.000 de turişti străini, potrivit estimărilor agenţiilor de turism.

Urmărește Business Magazin

/analize/turism/finala-europa-league-ministerul-turismului-nu-putem-pune-in-practica-actiuni-de-promovare-a-romaniei-ca-destinatie-turistica-9593989
9593989
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.