White Image | Aplicaţie de transport

Postat la 05 februarie 2023 88 afişări

White Image | Aplicaţie de transport

În contextul unei pieţe tot mai concurenţiale a transportatorilor, aplicaţia de transport dezvoltată de compania White Image vine în întâmpinarea acestora prin transparentizarea şi prezentarea tuturor proiectelor disponibile, a nevoilor de transport în România, dar şi din alte ţări.

Descrierea inovaţiei:

Aplicaţia le oferă transportatorilor posibilitatea de a-şi alege rutele de transport preferate, dar şi de a-şi planifica mai bine activitatea. Utilizatorii pot vizualiza cursele disponibile din fiecare oraş, datele necesare pentru începerea şi finalizarea livrărilor, de a le filtra, de a selecta cursele dorite, dar şi de a solicita curse direct prin completarea unui formular. Sunt disponibile două variante de lucru, în functie de situaţie: pot selecta din cursele dorite, listate în aplicaţie, şi pot completa formularul direct pentru solicitarea curselor respective, şi pot, de asemenea, completa un formular de solicitare de proiect pentru alte date în care transportatorul este disponibil, fără a selecta cursele listate, prin care informează compania de disponibilitatea lor de transport. Prin completarea formularelor, sunt trimise automat notificări către companie cu informaţiile completate de utilizatori pentru a aproba solicitarea de preluare a unui transport. Mesajele primite de la clienţi, prin completarea formularelor, pot fi vizualizate şi direct în dashboard de către utilizatori. Cursele sunt încărcate de către companie din dashboard. Aceştia au la dispoziţie două variante de încărcare a informaţiilor, manual sau prin importarea unui fişier csv. Din dashboard, se pot modifica sau şterge cursele, iar utilizatorii cu drepturi de vizualizare pot vedea activitatea userilor care se conecteaza la dashboard. De aseamenea, aplicaţia permite gestiunea comunicării cu transportatorii, atât individual, cu transportatorul implicat într-o anumită cursa, dar şi comunicare în masă cu transportatorii implicaţi în mai multe rute de transport, care pot fi selectate flexibil de către cel care iniţiază comunicarea. Persoanele implicate în dezvoltarea proiectului sunt Andrei Georgescu şi Graţiela Lupu, cofondatorii White Image.

Elementul de noutate:

Potrivit reprezentanţilor companiei, modul transparent, direct şi interactiv de prezentare a nevoilor de transport ale companiilor, accesul facil la informaţii privind nevoile de transport şi posibilitatea de a contracta transporturile dorite sunt inovările aduse prin aplicaţia de logistică.

Efectele inovaţiei:

Aplicaţia le permite companiilor să se implice proactiv în susţinerea partenerilor implicaţi în dezvoltarea diverselor proiecte, beneficiind la timp, în condiţii de siguranţă, de toate materiale necesare. Scopul este acela de a întări relaţia cu toţi partenerii şi de a permite poziţionarea companiei utilizatoare nu doar ca un furnizor de materiale, ci şi ca un partener puternic în business.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.