Sfatul lui Mihai Ghyka pentru Guvern: Angajati un director de comunicare!

Postat la 27 mai 2010 53 afişări

Mihai Ghyka, CEO al Bergenbier, considera ca primul lucru pe care Guvernul ar trebui sa il faca este sa isi imbunatateasca comunicarea.

"Primul lucru pe care trebuie sa il faca Guvernul astazi este sa isi angajeze un director de comunicare. Cred ca inainte de toate, situatia este una foarte dificila. Nu este de invidiat primul ministru, putini sunt cei care si-ar asuma raspunderea de a conduce Guvernul Romaniei intr-o situatie economica atat de dificila dar modul in care comunica Guvernul in ultimul timp nu este unul adecvat", declara managerul Bergenbier.

Mihai Ghyka a primit, in cadrul celei de a cincea Gala BUSINESS Magazin organizata cu ocazia lansarii anuarului "100 Tineri Manageri de Top", un premiu aniversar, pentru evolutia sa profesionala din ultimul an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
Mihai Ghyka,
Guvern,
tineri manageri
/analize/sfatul-lui-mihai-ghyka-pentru-guvern-angajati-un-director-de-comunicare-6185438
6185438
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.