Tranzacţiile cu imobile de lux din Pipera au crescut cu 15%

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 06 august 2015 453 afişări

Tranzacţiile cu imobile de lux din Pipera au crescut cu 15%

Numărul tranzacţiilor proprietăţilor de lux din zona de nord a Capitalei este în creştere cu 15% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit companiei Palace Estate. Potrivit acestora, numărul de cereri pentru vânzarea sau închirierea proprietăţilor cu valori de peste un milion de euro este într-o creştere vizibilă iar trendul vânzărilor de lux este abia la început.

Dinamica pieţei este datorată şi schimbării mediului de afaceri şi investiţional din zonă. „Relocarea unor importante multinaţionale în zonă şi dezvoltarea afacerilor autohtone au generat noi clienţi cu venituri foarte mari, interesaţi de segmentul imobiliar de lux. Aceştia sunt cei care văd achiziţia unei proprietăţi de peste un milion de euro ca o investiţie”, a spus Yaniv Dahan, proprietar al Palace Estate.

De asemenea, cumpărătorii doresc să profite de faptul că preţurile terenurilor se menţin, încă, la un nivel avantajos. Cei care pleacă acum din Pipera sunt proprietarii care au investit în urmă cu câţiva ani în zonă şi care consideră că starea actuală a pieţei este propice recuperării investiţiei.

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/tranzactiile-cu-imobile-de-lux-din-pipera-au-crescut-cu-15-14666373
14666373
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.